Главна / Радио / Интервју / Марија Дукић – Млада тенисерка из Грачанице ниже успехе

Марија Дукић – Млада тенисерка из Грачанице ниже успехе

Млада тенисерка Марија Дукић била је гост пријатног поподнева на таласима Радио Грачанице. Након свега две године бављења тенисом, могло би да се каже, да је Марија успешна у овом спорту, захваљујући таленту, тренирању, али и великој љубави према тенису. Како каже, намерава да се и у будућности бави тенисом. Поред активности на спортском пољу, Марија је ангажована и у школи и не запоставља своје обавезе.

Марија Дукић се недавно вратила са тениског едукативног кампа у Аранђеловцу где је освојила прво место. Јако јој је драго што је златну медаљу могла да донесе у Грачаницу.

– Тенисом се бавим две године, а још од своје седме године почела сам да ударам лоптицу. Касније сам почела да пратим и тениске мечеве и све ме је то привукло – каже за наш програм Марија Дукић.

Између осталог, Марија истиче и добро дружење на турнирима, као и склапања нових познанстава. Остаје да јој пожелимо много успеха.

Check Also

Општински час: Драгиша Стојановић о лошим приносима, актуелним субвенцијама и како је поскупљење утицало на пољопривреду

У другој емисији „Општински час“ са Драгишом Стојановићем , директором Одељења за пољопривреду и  шумарство …