субота , 25 новембар 2017
НАЈНОВИЈЕ

Невена Недељковић – Све богатије искуство у свету глуме

Млада Невена Недељковић већ је љубитељима позоришних представа театра „Гето“ и АП Јанићије Поповић, добро позната. Посебан утисак оставила је на публику играјући једну од главних улога у представи „Кући“ у режији Михаила Лаптошевића. На отварању Школе филмске магије 3, Невени је указана част да баш она отвори почетак рада још једне сезоне ове школе, пре свега, зато што се и на претходним курсевима добро снашла и у великој мери савладала неке од техника глуме.

Невена је приликом гостовања у Пријатном поподневу Радио Грачанице истакла да јој је и ово ново искуство у Школи филмске магије драгоцено и да су успешно завршили овогодишњи задатак, прављење рекламе.

Невени је амбиција да, након средњошколског образовања, упише Академију драмских уметности. За сада прати представе и упућена је у рад глумаца и редитеља.

Са представом „Кући“ ускоро ће наступити и у Суботици. Поред ове представе, Невена је глумила и у представама „Песник је крив за све“, „Милица, Марица и културна заврзламица“, као и у ТВ серијалу о језику и правилном говору „Испеци па реци деци“.

 

Погледајте и ...

Две премијере представа Народног позоришта из Приштине

Народно позориште у Приштини са седиштем у Грачаници одржало је у 13 часова у Дом …