четвртак , 13 децембар 2018
НАЈНОВИЈЕ

Тениски клуб “Winner” ниже успехе

Гост Пријатног поподнева Радио Грачанице био је председник и тренер Тениског клуба “Winner” Предраг Ристић. Уз све већи број младих тенисера који тренирају у овом клубу, све чешће организовање, као и учешће на камповима и добре пласмане, може се закључити да овај клуб ниже успех за успехом, тачније, медаљу за медаљом.

По речима Предрага Ристића, услови су задовољавајући и тренинзи су редовни, с тим што ће се у зимској сезони тренинзи обављати у прилагођеном простору, највероватније у сали ОШ Краљ Милутин.

Деца различитих узраста могу да се учлане и тренирају у клубу, а по Ристићевим речима, пожељно је да што млађи крену са активностима. Програм обуке обухвата неколико нивоа, тако да је црвени ниво прилагођен  узрасту од шест до осам година, наранџасти од девет до десет, зелени за оне старије, док након тога креће тренирање на професионалном нивоу.

У клубу тренутно тренирају и деца од пет, али и омладинци са 19 година старости.

– Веома смо активни на турнирима, што на Косову, што у централној Србији. Најуспешнији наш члан је Филип Павић, који је одиграо шест турнира на Косову, свих шест је освојио, тако да је са 11 година један од најуспешнијих – каже Предраг Ристић.

Клубу је неопходна и помоћ институција. Због активности, путовања и саме чињенице да се ради о скупом спорту, Ристић и чланови клуба очекују већу помоћ Општине, као и свих оних који могу да допринесу бољем раду клуба.

Погледајте и ...

Заокрет Шпаније после “не може”: Косово може са заставом

Свега неколико дана од када је Шпанија забранила косовским каратистима да се такмиче уз државна …