Главна / Друштво / Милош Ђекић- млади глумац АП “Јанићије Поповић”

Милош Ђекић- млади глумац АП “Јанићије Поповић”

Грачаница и поред ограничених услова за развијање и унапређење талената, како спортских тако и глумачких, певачких, сликарских и свих осталих, последњих година заиста може да се поноси својом омладином.

Аматерско позориште “Јанићије Поповић” је још једно место окупљања талентоване деце. То је место где поједини наши омладинци одлазе и траже свој пут ка глумачкој каријери. Један од чланова поменутог позоришта је Милош Ђекић, талентовани глумац и исто тако талентовани певач. За поподне Радио Грачанице причао је о свом глумачком искуству:

“У овом позоришту сам пуне четири године. Могу да кажем сам за период од четири године стекао нове другове, али и оно најважније, скромно глумачко искуство и наравно за тај период развијете и продубите љубав према глуми. Најлепше од свега је што упознајемо нове другове, заједно путујемо, на тим путовањима размењујемо искуства са осталим младим глумцима”.

Према речима младог Ђекића, последњи наступ Аматерског позоришта из Грачанице био је у Суботици. Припремају и нове представе за предстојећи период.

“До краја године радићемо на још две нове представе. Још увек не знамо које ћемо комаде играти, али радимо на одабиру”, рекао је Милош Ђекић.

АП “Јанићије Поповић” ради у просторијама Дома културе у Грачаници. Тренутно броји 12 чланова, а врата овог позоришта отворена су свим талентима.

Check Also

Вучић: На КиМ све тежа ситуација, још 53 оболело, мере у складу са Владом Србије

На Косову и Метохији је све тежа ситуација, тамо данас имамо 53 болесника, и они …