недеља , 9 децембар 2018
НАЈНОВИЈЕ

Саопштење ТВ Мост: Ивановић и Миловић покушавају да застраше медије

Представници  ГИ СДП ОливерИвановић и ГИ ,,ЗА НАШ ЗВЕЧАН” Драгиша Миловић отворено су данас најавили тужбу против Телевизије „Мост“ и њеног главног уредника, незадовољни садржајем предизборних спотова конкурентске Српске листе емитованих под комерцијалним условима и у плаћеном термину на нашој телевизији, чиме су извршили непримерен притисак на медије.

Телевизија „Мост“ није креатор спотова Српске листе и не преузима одговорност за садржај било ког предизборног спота емитованог у плаћеном термину. Очекујемо да струковна удружења и удружења емитера оштро и јасно осуде овај покушај застрашивања медија.

Изражавамо незадовољство због чињенице да је део тих удружења већ стао на страну Ивановића и Миловића, а да није ни било покушаја да се од колега у телевизији „Мост“ добије било какво образложење. Наша телевизија преживела је године притисака од стране људи који су и моћнији и опаснији од господе Ивановића и Миловића, али никада нисмо пристајали на продају сопственог професионалног кредибилитета и дигнитета, нити смо се плашили јер знали смо да је истина и правда на нашој страни и да радимо у интересу српског народа на Косову и Метохији.

Извор:ТВ Мост

Погледајте и ...

Марко Ђурић: Притисак да се Срби иселе, а Србија призна Косово

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић каже да је на делу синхронизовани притисак …