уторак , 19 фебруар 2019
НАЈНОВИЈЕ

У суботу меч ОК “Партизан”из Липљана и ОК “Антена” из Крушевца

Одбојкашки клуб „Партизан“ из Липљана дуги низ година бележи успехе на утакмицама и турнирима. Иако чланови клуба тренирају у не тако сјајним условима, воља за победом на сваком мечу је присутна  и према речима директора овог клуба и тренера млађих категорија одбојкаша, Александра Рашића, овај клуб је спреман да бележи успехе и у овој сезони.

„Тренирамо у сали ОШ у Лепини. До сада смо имали одличну сарадњу са наставним кадром осталих школа које у тој згради одржавају наставу и заиста је за похвалу однос и разумевање које нам исказују. Нису баш сјајни услови, али чланови нашег одбојкашког клуба показују велико интересовање и вољу за игром и тренингом. Акценат смо ставили на мушку екипу, јер имају већих могућности за постизање добрих резултата, али наглашавам да је женска одбојка све атрактивнија и све популарнија“.

У току летње паузе, чланове ОК „Партизан“ спортском опремом је обрадовао  Арно Гујон- свима већ добро познати хуманитарац. Захваљујући овом поклону овог великог човека, одбојкаши поменутог клуба данас тренирају у опреми која им је била преко потребна.

Тренер Александар Раших такође истиче да је помоћ Општине Грачаница значајна, јер је једина коју за сада имају.

„Осим Општине Грачаница, нико нам не помаже ни у ком смислу. Од општине добијамо одређени износ новца који користимо за финансирање судија на мечевима. Добијамо и превоз који нам је и те како значајан, јер су путовања по западној Србији дуга и исцрпљујућа, а сами то не бисмо могли да финансирамо“, рекао је Рашић.

Све љубитеље одбојке али и фанове нашег ОК „Партизан“ из Липљана, ове суботе очекује меч против крушевачке „Антене“, који ће се одиграти у сали ОШ „Краљ Милутин“ у Грачаници.

Погледајте и ...

Мечеви су тешки, али морам да се изборим с тим, каже тенисерка Марија Дукић

Млада тенисерка Марија Дукич непрестано осваја награде на тениским турнирима, а међу тим наградама често …