понедељак , 25 март 2019
НАЈНОВИЈЕ

Срђан Поповић званично преузео дужност градоначелника Грачанице

Новоизабрани председник општине Грачаница Срђан Поповић данас је и званично преузео  дужност председника у наредне четири године.

Званична примопредаја дужности  између новоизабраног председника општине Грачаница Срђана Поповића и досадашњег председника општине Владете Костића извршена је у кабинету председника општине Грачаница.

У пријатељској атмосфери, Поповић и Костић потписали су Записник о примопредаји дужности.

Председник општине Срђан Поповић је након примопредаје дужности истакао да је са досадашњим председником Владетом Костићем имао разговоре током којих се упознао са радом Општине, са приоритетима, наслеђеним стварима и наставку пројеката који су започети.

„Захваљујем се господину Костићу на свему што је урадио за општину Грачаница. Пред нама је доста ствари које морамо да урадимо, а приоритети остају исти. Наставићемо са побољшањем инфраструктуре на целој територији локалне самоуправе и један од циљева је да се сва места у нашој општини  равномерно развијају. Као председник бићу једнак за све без обзира на националну и политичку припадност,  а врата Општине биће увек отворена за грађане. Мој најважнији  и  основни циљ ће бити  побољшање квалитета живота грађана наше општине“, казао је Поповић.

Досадашњи председник општине Грачаница Владета Костић честитао је новом председнику Срђану Поповићу и пожелео успех у раду у наредном периоду.

„Сигуран сам да ће Срђан Поповић бити успешнији председник општине Грачаница. Српска листа је на овим изборима показала да је у овом моменту много јача и зрелијаОпштина Грачаница је једна од најуспешнијих општина сигуран сам да ће тако и остати. Новом председнику желим добро здравље, пуно успеха и да општина Грачаница из године у годину буде још успешнија“, казао је Костић.

Новоизабрани председник општине Грачаница Срђан Поповић предходно је ступио на дужност потписивањем свечане изјаве на констутативној седници Скупштне општине Грачаница.

Погледајте и ...

Селективност узрок иступања из УНС-а

Уређивачки колегијум РТВ Грачаница подржава саопштење Удружења новинара Србије које је данас подржало саопштење уређивачког …