Главна / Друштво / Слађана Иванчевић: Радимо као једна велика породица

Слађана Иванчевић: Радимо као једна велика породица

Директорица ЈП Мрежа Мост Слађана Иванчевић, рекла је, гостујући у Јутарњем програму ТВ Мост, да је радити у специфичним условима и по неприступачним теренима врло напорно, догађаји се не прате само на Косову и Метохији већ по читавој Србији.
„Срећна сам када дође крај године и када погледамо збирку догађаја којом располажемо, једно велико богатство које остављамо нашој држави, нашим гледаоцима“, рекла је директорица Иванчевић.
ЈП Мрежу Мост поред Телевизије Мост, чине још Телевизија Пулс и две радио станице: Радио Косовска Митровица и Радио Грачаница.

„Морам да кажем да је сарадња одлична између свих наших пословних јединица, како ТВ Мост тако и Радио Кoсовске Митровице, Радио Грачанице, РТВ Пулс имамо своја дописништва и у Штрпцу и у Лепосавићу. Наше колеге раде као једна велика породица. Ту смо и мало олакшали ствари да свака наша пословна јединица покрива одређени терен, тако да нема преклапања, ако виде да на неком догађају нема микрофона „Моста“ то значи да тај догађај прати Радио Грачаница или РТВ Пулс, буквално нас има свуда, не постоји ни један битнији догађај на КиМ и у централној Србији који наше колеге нису покриле“, истакла је директорица Јавног предузећа Мрежа Мост Слађана Иванчевић.
Директорица ТВ Мост Љиљана Јанковић се захвалила свим колегама, и онима који се виде на екрану а и онима многобројним који се не виде, на доприносу који дају.
„Рад у телевизији је је један ланац где свака карика треба да буде на свом месту, ако једна пукне узалуд је сваки труд. Оно Што бих ја волела у следећој години је то да се створе услови да примимо још младих лица, како у техници тако и новинара, који ће бити богатство ове телевизије“, рекла је Љиљана Јанковић.
Директорка Јавног предузећа Мрежа Мост Сладјана Иванцевић најавила је да ће у новој години почети са програмом телевизија Грачаница,затим концепцијски потпуно нови радио програм из Шилова а покушаће да се изнађе и решење за адекватнији простор телевизије мост.
На крају гостовања у Јутарњем програму ТВ Мост обе директорке су пожелеле срећну Нову годину и Божић свим грађанима Косова и Метохије.

Check Also

У Осојану одржан помен страдалима на територији општине Исток

У Осојану је данас обележено деветнаест година од почетка повратка расељених и избеглих Срба у …