четвртак , 13 децембар 2018
НАЈНОВИЈЕ

Косовска полиција: У Бабином Мосту убиство и самоубиство

Према првим налазима истраге, у случају смрти супружника у Бабином Мосту код Обилића, реч је о убиству и самоубиству, саопштила је косовска полиција. Истичу да ће крајњи закључак бити могућ након резултата обдукције.
“Према првој прелиминарној истрази извршеној од стране – Тужилаштва, регионалног истражитеља – инспектора и криминалне истраге, као и изјава сведока, Г. М. је супруг Б. М. задавио конопцем, а након тога окончао себи живот ножем, који је и пронађен поред његовог тела”, наводи се у саопштењу полиције.

Наводи се да су по доласку на место догађаја, узете изјаве сведока, тестирани сви прозори који су били затворени, и улазна врата куће која су била затворена.

“Констатација је да није било насилног проваљивања у кући до доласка сведока”, додаје полиција у саопштењу.

Напомиње се “да је супруг Б. М., према информацијама, имао психичких проблема дуже време”.

У саопштењу се наводи да се ова верзија збивања може потврдити или променити, после налаза аутопсије, коо и на основу осталих доказа са лица места.

Брачни пар Горица и Бранислав Милић пронађени су синоћ мртви у својој кући у Бабином Мосту код Обилића. Беживотна тела у њиховој кући затекли су њихови рођаци око 20 часова и случај пријавили полицији.

Кућа у којој су живели била је закључана са унутрашње стране врата. Па су рођаци обили врата и затекли два тела.

Особље хитне помоћи је на лицу места констатовало смрт.

Погледајте и ...

Колона Кфорових возила на северу Косова, понели опрему за блокаде

Више од 45 возила Кфора ушло је јутрос на север Косова и Метохије. Кретали су …