Главна / Друштво / Вечерас “Срећковизија 2018”

Вечерас “Срећковизија 2018”

У Дому културе у Грачаници вечерас ће бити одржана, сада већ традиционална, манифестација „Срећковизија“.

„Тим Срећковизије се труди да сваке године око новогодишњих празника припреми разнолике хумористичке скечеве и наградну игру, како би се сви заједно забављали. Датум одржавања манифестације није увек исти, али углавном се трудимо да то буде почетком јануара“, истакао је организатор Радован Филић.

Програм се састоји из музичког дела, хумористичких видео скечева и игре на срећу, за коју је неопходно купити срећку, која кошта 80 динара.

„Срећковизија је манифестација која из године у годину расте захваљујући подршци бројних организација и појединаца, који на тај начин показују интересовање за нашу манифестацију и дају свој допринос организацији. Сви они нас у неку руку мотивишу да негујемо и усавршавамо ову манифестацију и да се око ње окупљамо и забављамо“, нагласио је Филић.

„Срећковизија 2018“ почиње у 19 часова, а по речима организатора, биће доста разлога за смех и забаву, а учеснике игре на срећу очекују и бројне награде.

Check Also

Снег пада појачаним интензитетом, путеви проходни

Упркос томе што  на територији општине Грачаница, снег од јутрос пада појачаним интензитетом  сви путеви на територији општине …