Главна / Вести / Косово и Метохија / Истрага о убиству Ивановића, први резултати у понедељак

Истрага о убиству Ивановића, први резултати у понедељак

Тужилац Шућри Суља, који у Косовској Митровици води истрагу у убиству Оливера Ивановића, најавио је да ће у понедељак бити објвљени први резултати истраге, укључујући снимке сигурносних камера, детаље о запаљеном аутомобилу као и форензичке доказе, јављају медији у Приштини.

“Интензивно радимо на истрази убиства Оливера Ивановића. Очекујемо да ће резултати истраге везане за снимке сигурносних камера, прегледа возила и форензички извештај бити објављени у понедељак”, рекао је Суља.

Суља је навео и да ће у извештај бити укључене и изјаве сведока.

Лидер Грађанске иницијативе “Слобода, демократија, правда” Оливер Ивановић убијен је у уторак испред седишта странке у северном делу Косовске Митровице.

Ивановић је погођен са шест метака, а полиција је током истраге пронашла запаљени аутомобил “опел астра” који су, наводно, користили нападачи.

Косовска полиција понудила је 10.000 евра за информације о убиству.

Српска полиција затражила је да учествује у истрази.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић је рекао да нема искрене жеље приштинских власти да се на случају убиства Ивановића ради најпрофесионалније могуће и истакао да је потпуно нелогично одбијање Приштине да органи из Србије помогну у истрази.

Извор: Приштина инсајт, РТС

Check Also

Другови претученог младића у Грачаници поручили: “Полиција спава, затруби да је пробудиш“

Другови претученог Луке Димитријевића поставили су данас билборд испред станице полиције у Грачаници, како би …