Главна / Вести / Косово и Метохија / Резултати анализе сигурносних камера сутра

Резултати анализе сигурносних камера сутра

Главни тужилац за регион Митровице Шућри Суља изјавио је да ће анализе снимака сигурносних камера, са места убиства лидера Грађанске иницијативе “Србија, демократија, правда” Оливера Ивановића, бити обајвљени сутра.

“Интензивно радимо на истрази убиства Оливера Ивановића. У понедељак очекујемо резултате испитивања сигурносних камера, испитивања возила и форензички извештај. Неки сведоци су испитани,”- рекао је Суља раније за приштинске медије.

Косовска полиција је у вези са случајем убиства Ивановића до сада испитала више лице у својству сведока и преузела материјал са сигурносних камера са више локација у граду.

Ивановић је убијен у Северној Митровици у уторак ујутру из ватреног оружја, са шест метака, испред просторија ГИ СДП.

Косовска полиција се у досадашњем току истраге фокусирала на возило које је пронађено запаљено на дан Ивановићевог убиства и за које се претпоставља да је коришћено приликом злочина. Такође и на обраду видео материјала са сигурносних камера.

Ивановићева смрт изазвала је реакције највиших званичника у Приштини и Београду и представника међународне заједнице.

Председник Србије Александар Вучић поручио је јуче током посете Северној Митровици да према починиоцима и налогодавцима убиства Оливера Ивановића неће бити милости.

Раније је косовски председник Хашим Тачи рекао да постоје информације које обећавају да ће убице и налогодавци убиства Оливера Ивановића бити откривени.

Извор:Радио Контакт плус

Check Also

Обезбеђене три стипендије на Међународном пословном колеџу у Митровици

Представници Међународног пословног колеџа из Митровице (ИБЦ-М) посетили су данас Општину Грачаница, где су се …