Главна / Друштво / Трајковић: Видљиви резултати Одељења јавних служби ОГ

Трајковић: Видљиви резултати Одељења јавних служби ОГ

У току претходне године Одељење јавних служби општине Грачаница остварило је запажене резултате, што се огледа у многобројним асфалтираним локалним улицама, санацији канализационих мрежа, уређењу јавне расвете и осталим свакодневно видљивим стварима, истакао је, гостујући у емисији Отворени студио Радио Грачанице, директор овог одељења Владица Трајковић.

„Планирамо да и у овој години наставимо са побољшањем квалитета пружања услуга нашим грађанима, да им будемо и даље доступни 24 сата да и даље буду задовољни радом општине Грачаница и Јавним службама“, истакао је Трајковић.

Он је додао да ће настојати да ради на побољшању водоснабдевања на територији општине Грачаница, као и одржавању и спречавању уништавања јавне имовине.

„Често долази до хаварија на водоводној мрежи због застарелих цеви, јер у већем делу Грачанице и околним селима водоводне цеви су старе више од тридесет година, али и када дође до квара екипе Водовода реагују брзо и ефикасно. Што се тиче уништавања јавне имовине, омладинци, који то најчешће раде у касним вечерњим сатима, обично буду санкционисани због тога, а видео надзор у нашој општини и сарадња са полицијом знатно нам помаже у томе“, нагласио је Трајковић.

Он је нагласио да очекује да ће до краја године бити формирано општинског комунално предузеће „Екологија“, чиме ће знатно бити унапређено пружање комуналних услуга на територији општине Грачаница.

Check Also

У српским селима новобрдске oпштине нема случајева оболелих коронавирусом

У српским селима новобрдске oпштине према речима општинског Кризног штаба за сада нема случајева оволелих …