НАЈНОВИЈЕ

Сутра са пољопривредницима из Лапљег Села, Велике Хоче и Гораждевца

Заменик директора Канцеларије за КиМ Душан Козарев и представници Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде разговараће сутра, 14. фебруара, са пољопривредницима из Лапљег Села, Велике Хоче и Гораждевца.

Циљ је проналажења решења за њихове конкретне проблеме, о којима су разговарали са председником Србије Александром Вучићем приликом његове недавне посете Лапљем Селу.

Састанци са пољопривредним произвођачима биће одржани у 8,30 сати у Дому културе у Лапљем Селу са пољопривредницима Лапљег Села и Грачанице,

у 12 сати у Великој Хочи са потенцијалним пољопривредним произвођачима ораховачког краја , предвидјен је и обилазак винарије у Великој Хочи и у 16 сати у Дому културе у Гораждевцу са пољопривредним произвођачима из Гораждевца, Клине и Истока.

На сутрашњим састанцима, међу члановима стручне делагације, присуствоваће и представници Института за воћарство Чачак, Института за сточарство Београд-Земун и Института за повртарство Смедеревска Паланка, наведено је у саопштењу Канцеларије за Косово и Метохију.

Погледајте и ...

Патријарх Иринеј: Вучић се лавовски бори за Косово и Метохију

И даље мислим да се председник Србије Александар Вучић лавовски бори за Косово и Метохију …