Главна / Вести / Косово и Метохија / Грађани о проблемима у разговору са председником Општине

Грађани о проблемима у разговору са председником Општине

Грађани Општине Грачаница и овог четвртка имали су прилику да у разговору са првим човеком локалне самоуправе изнесу своје проблеме.

Председник општине Грачаница настављајући праксу директне комуникације са грађанима, данас је у свом кабинету разговарао са 30-оро суграђана. Разговарао је са младима, пензионерима, али и грађанима других општина.

Грађани који су данас разговарали са председником Општине, задовољни су пријемом, као и чињеницом да су могли да изнесу своје проблеме.

„Ми смо одушевљени прво што нас је примио и хвала му што је уопште нашао време да разговара са грађанима и зато свака част“, казала је  Снежана Спасић из Лапљег Села, након разговора. Снежана се, у пратњи свог супруга, председнику Поповићу обратила за решавање стабеног питања и затражила помоћ око запослења.

Помоћ од председника Општине затражио је Ивица Ђорђевић расељено лице из околине Урошевца, који тренутно са породицом живи у Новом Бадовцу.

„Дошао сам са супругом, председник нас је лепо примио и саслушао. Објаснио сам му своју ситуацију, највећи проблем је недостатак посла, ни ја, ни супруга не радимо, имамо три сина, кућа у којој живимо је мала, потребан нам је и грађевински материјал“, казао је Ђорђевић.

Председник Срђан Поповић грађане прима једном недељно, углавном четвртком. Захтеви за разговор са њим стижу свакодневно, а како је раније изјавио разговараће са свима. Према његовим речима, једино у директним разговорима може да сазна шта грађани желеи да ли су задовољни досадашњим радом, али и који их проблеми муче и покуша да их реши у наредном периоду.

Check Also

Чувари традиције: Косовски вез, уметност прецизног бода

Чланице Удружења жена “Авенија” из Лапљег Села чувају од заборава традиционални косовски вез, који представаља …