субота , 15 децембар 2018
НАЈНОВИЈЕ

Наставак акције помоћи за Србе на КиМ

Генерални секретар председника Републике Никола Селаковић и заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Душан Козарев боравиће у среду и четвртак на Косову и Метохији.

У Пасјану ће уручити комби возило Здравственом центру Гњилане а у Лапљем Селу, у сали „Тропикана“, присуствоваће округлом столу, који у оквиру унутрашњег дијалога о Косову и Метохији организује Српски национални форум.

У селу Доња Брњица код Грачанице уручиће трактор породици Миладиновић, као и породици Васовић из села Бресница код Звечана .
У Косовској Митровици, у амфитеатру Медицинског факултета, присуствоваће округлом столу омладине и студената са КиМ, под називом „Перспективе високог образовања на Косову и Метохији“, који се одржава у оквиру унутрашњег дијалога о Косову и Метохији.

Донације комби возила и два трактора које су предвиђене током ове посете представљају наставак акције која се реализује у циљу помоћи српском становништву на Косову и Метохији, након недавног разговора председника Србије са грађанима у Лапљем Селу, наводи се у саопштењу Канцеларије за Косово и Метохију.

Погледајте и ...

Синоћ извршен сајбер напад на налоге Далибора Јевтића

Група албанских хакера синоћ је извршила јак сајбер напад на сајт www.daliborjevtic.com, инстаграм профил @dalibor.jevtic и званичну …