субота , 15 децембар 2018
НАЈНОВИЈЕ

Селаковић и Козарев данас и сутра на Косову и Метохији

Генерални секретар председника Републике Никола Селаковић и заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Душан Козарев боравиће данас и сутра на Косову и Метохији. Посету ће започети обиласком Пасјана, где ће Здравственом центру Гњилане уручити комби возило.

Након тога, у 13 сати у Лапљем селу ће присуствовати округлом столу, који у оквиру унутрашњег дијалога о Косову и Метохији организује Српски национални форум.

Генерални секретар председника Републике Никола Селаковић и заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Душан Козарев обићи ће породицу Миладиновић у селу Доња Брњица код Грачанице и уручити им трактор.

Наредног дана, у четвртак 8. марта, у амфитеатру Медицинског факултета, присуствоваће округлом столу омладине и студената са КиМ, под називом „Перспективе високог образовања на Косову и Метохији“, који се одржава у оквиру унутрашњег дијалога о Косову и Метохији, а у 13 сати у селу Бресница код Звечана донираће трактор и породици Васовић.

Донације комби возила и два трактора које су предвиђене током ове посете представљају  наставак акције која се реализује у циљу помоћи српском становништву на Косову и Метохији, након недавног разговора председника Србије са грађанима у Лапљем Селу.

Погледајте и ...

Синоћ извршен сајбер напад на налоге Далибора Јевтића

Група албанских хакера синоћ је извршила јак сајбер напад на сајт www.daliborjevtic.com, инстаграм профил @dalibor.jevtic и званичну …