понедељак , 25 март 2019
НАЈНОВИЈЕ

Председник општине Грачаница Срђан Поповић честитао је свим дамама 8. март

„Обавеза свих нас који учествујемо у јавном животу општине Грачаница, у доношењу одлука и креирању локалних политика је да створимо друштво једнаких шанси за жене и мушкарце. Својим активностима наставићемо да афирмишемо питања друштвеног статуса жена и подстичемо активности које ће унапредити њихов положај. Данашњи дан све нас треба да подсећа да женама морамо да обезбедимо боље место у друштву и већу видљивост у органима управљања. Имамо образоване, вредне, посвећене и надасве храбре жене које морају имати право на слободу избора, једнаке услове рада, живот без дискриминације и насиља. Тежићемо као и до сада да успех вреднујемо према квалитетним идејама и вредном раду а не према родној припадности“ навео је у честитки председник општине Грачаница Срђан Поповић.

Драге даме овај дан је прилика да вам искажемо своју захвалност и поштовање, да вам у своје лично име и у име руководства општине Грачаница пожелим свако добро и срећан 8.март додаје се у честитки.

 

Погледајте и ...

Боривоју Данићу уручена инвалидска колица

Припадници Тима за везу и надгледање словеначког контигента КФОР-а заједно са представницима општине Грачаница уручили су …