НАЈНОВИЈЕ

Никола је добро и у среду се враћа кући

 Вест да је Никола Инић из Грачанице нестао, изазвала је јуче узнемирење мештана Грачанице, али и целокупне јавности. На сву срећу Никола се, убрзо након пријаве о нестанку,  јавио својим родитељима из  манастира Острог.

„Никола је добро, што је нама најважније и у среду се враћа кући“, казао је за наш програм његов отац  који је упутио речи захвалности свима онима који су се укључили у потрагу за Николом.

„Захваљујем се најпре свим црквеним великодостојницима који су одмах реаговали и помогли нам да добијемо информацију да је мој син добро.

Морам да кажем да је реакција свих институција била муњевита, сви су се одмах укључили у потрагу.

Захвалио бих се и челницима Општине Грачаница,  СГ Приштина, као и полицији Грачанице јер су реаговали одмах и били уз мене све док нисам добио вест да је Никола добро и да је на сигурном“, каже Николин отац Мишко Инић.

Инић истиче да посебну захвалност осећа према Николиним друговима који су вест о нестанку одмах, преко друштвених мрежа, проширили интернетом.

„То исто учинили су и након вести да је Никола пронађен и ја сам им бескрајно захвалан на томе“.

Разне спекулације које су се након тога прошириле, да је Никола отишао да се замонаши због девојке или неких других разлога су само производ нагађања и  према речима Инића „немају никакве везе са истином“.

„Никола је на Острог отишао приватно.  Сплетом околности и  младалачке неодговорности није се на време јавио, што је и изазвало сву ову пометњу и то је све што је истина“, казао је Инић.

Погледајте и ...

Канцеларија за КиМ: Харадинају потребни искључиво послушни и подобни Срби

Смена Весне Микић са места заменика министра правде у привременим институцијама самоуправе у Приштини још …