уторак , 19 фебруар 2019
НАЈНОВИЈЕ

Помоћ болесној деци и фудбалском клубу Бабин Мост-Руни

Председник Одбора за помоћ Косову и Метохији из Републике Срспке Милорад Арлов боравиће на Косову и Метохији од 15. до 18. марта.

У петак, 16.марта у 10 часова, тачно два месеца од убиства Оливера Ивановића, Арлов ће положити цвеће на спомен плочу која је постављена на месту овог тешког злочина у Косовској Митровици.

Болесној деци из Удружења родитеља “Подржи ме“ из Косовске Митровице, у суботу 17.марта код Храма Св. Димитрија у Косовској Митровици у 11 часова уручиће 50 нових јакни вредности око 1.500 евра, поклон Ненада Поповића из Бања Луке, који је на тај начин желео помоћи болесној деци и њиховим породицама. Том приликом биће уручен и нови аспиратор вредности 300 евра деветогодишњој Емилији Марковић из Звечана која болује од церебралне парализе.

Одбор је недавно са 350 евра помогао лечење Владимира Славковића из Звечана који има тешки облик болести лимфних жлезда и потребна су велика новчана средства за његово лечење у Немачкој.

У недељу,18. марта у 11 часова Арлов ће посетити новоосновани фудбалски клуб Бабин Мост-Руни и поклонити један комплет дресова и 10 лопти, поклон Фудбалског Савеза Републике Српске на челу са председником Милом Ковачевићем.

Погледајте и ...

Партеш: Украдене две краве

У центру села Партеш надомак Гњилана, непознати починиоци украли су синоћ две краве, једна крава …