НАЈНОВИЈЕ

Поповић са победницима турнира „Играјмо за 16“

Председник Општине Грачаница Срђан Поповић примио је данас екипу Дома здравља „Доња Гуштерица“ победнике меморијалног турнира у малом фудбалу под називом „Играјмо за 16“, чија је регионална завршница протеклог викенда одиграна у Нишу.

Делегацију Дома здравља „Доња Гуштерица“ предводили су директор Зоран Митровић и капитен екипе др Саша Младеновић. Том приликом председнику Општине Грачаница Срђану Поповићу уручили су једну од освојених медаља.

„Сматрамо да је и председник Општине заслужан за све ово што се десило. У Нишу смо представљали Дом здравља из Доње Гуштерице, општину Грачаница и целокупан народ са Косова. Народу не можемо да уручимо медаљу, али зато можемо његовом представнику. Из тог разлога смо дошли код председника Поповића, да му пренесемо утиске и кажемо да смо нашу општину представили на најбољи могући начин“, казао је Младеновић.

Др Младеновић истиче да је била велика част учествовати на овако великом труниру, који има међународни карактер, посебно зато што је екипа Дома здравља из Доње Гуштерице била је једини учесник са Косова.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић екипи Дома здравља „Доња Гуштерица“ честитао је на успеху који су постигли и захвалио на успешном представљању наше општине.

„Општина Грачаница жели да улаже у развој спорта, јер је то улагање у развој наше деце и омладине, али и здрав живот. Зато ме овакви успеси посебно радују и верујем да ће их још више бити у будућности“, казао је Поповић.

Победом у Нишу екипа Дома здравља Доња Гуштерица стекла је право учествовања на финалном турниру “Играјмоза 16” који ће се у организацији РТС-а у априлу одиграти у Београду.

Погледајте и ...

Ракић: Одлучили смо да одавде нема назад

Све жешћи притисци које Приштина врши на српску заједницу на Косову и Метохији неће уплашити …