Главна / Друштво / Дејан Матић синоћ у Грачаници

Дејан Матић синоћ у Грачаници

maticСиноћ  је у „ Клубу С“ за све присутне певао Дејан Матић. Неколико сати пре концерта естрадни уметник је  гостовао на нашем програму. Дејан Матић  није први пут у Грачаници. “  Овде сам постао домаћин,ово је осми пут да долазим на КиМ. Овог пута сам дошао да промовишем свој нови албум који има дванаест песама, иначе назив албума је „100 живота“. За  песму „Она је моја“  са новог албума урађен је спот са мојом  супругом и сином.“ истиче Матић.

Остао сам исти! И даље сам максимално посвећен послу, искрен сам и професионалан. Надао сам се и веровао да могу да успем на естради, имао сам довољно самопоуздања. Да није било тако, не бих се ни упуштао у ову авантуру, не бих ни почињао професионално да се бавим певањем.

Озбиљно размишљам о концерту у Београду, пре свега због публике која је уз мене још од мојих аматарских певачких дана, кад ме је верно пратила по кафанама и зато њима и Београду дугујем солистички концерт. Могао сам и раније да га организујем, али нисам хтео да певам туђе уместо својих песама. Сада су ти услови испуњени, сматрам да имам довољно својих хитова. Не желим да причам о датуму концерта, волео бих да буде до краја године, али ништа не обећавам. Хоћу да приредим супер журка, можда у Центру Сава или хали Пионир каже Дејн Матић.

 
 

Check Also

Тиодоровић: Раст броја оболелих до Ускрса

Епидемиолог Бранислав Тиодоровић изјавио је да су стручњаци углавном сагласни да ће до Ускрса расти …