Главна / Некатегоризовано / Ђурић: Садистичко малтретирање у духу злочина терористичке ОВК

Ђурић: Садистичко малтретирање у духу злочина терористичке ОВК

“Група зликоваца коју брани заменик премијера самопроглашеног Косова Енвер Хоџај, јесте банда терориста, и ствари треба називати правим именом”, каже у саопштењу за јавност директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић.

“Ни ја, ни председник Александар Вучић, ни Срби са Косова и Метохије не плашимо се, међутим, ваших кундака, сузаваца и ножева, и једини разлог што су те животиње из Косовске Митровице отишле са лажним осећајем супериорности и победе јесте тај што смо ми одговорнији према миру и људским животима, чак и према животима нељуди са којима сам имао прилику да се упознам.

У сваком цивилизованом друштву би зликовци који се на онакав начин опходе према ненаоружаним цивилима били експресно упућени у душевне болнице или на дугогодишње затворске казне, што ће им се, уверен сам, и догодити чим се нађу у домашају српских државних органа.

Садистичко малтретирање ненаоружаних људи, међу којима сам се и сам нашао, учињено је у духу најгорих злочина терористичке ОВК и врло лепо илуструје прави дух слободарске традиције Енвера Хоџаја и његових сарадника.

Правда је достижна, а правдољубље српског народа врло тврдоглаво и упорно. Мислите о томе, господине Хоџај, и Ви и ваши терористи”, наводи у саопштењу за јавност директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Почело асфалтрирање локалних улица

Општина Грачаница почела је данас преко дугорочног пројекта асфалтрирање локалних улица у Новом Насељу и …