Главна / Економија / Продужен рок за пољопривредне субвенције

Продужен рок за пољопривредне субвенције

Одељење за пољопривреду општине Грачаница обавештава пољопривреднике да је конкурс за пољопривредне субвенције продужен до 13. априла 2017. године.

Како је саопштено, рок за субвенције за 2018. годину, који је био предвиђен да траје до 31. марта, продужен је до 13. априла.

Рок је продужен како би се пољопривредницима који из различитих разлога нису аплицирали омогућило да то учине до средине априла. Начин аплицирања и потребна документација остају исти.

Пољопривредници могу аплицирати у општинској Канцеларији за пољопривреду, на другом спрату Тржног центра у Грачаници у периоду од 9 до 15 часова.

„Потребна документа  за ову годину су: поседовни лист ( оригинал и копија), две копије личне карте, затим потврда о плаћеном порезу (копија и оригинал), потврда о активном жиро рачуну и меил адреса”, поручују из Канцеларије за пољопривреду.

О критеријумима и процедурама све потребне информације можете пронаћи и на интерент страници Министарства пољопривреде, шумарства  и руралног развоја (www.mbqzhr-ks.net) и Агенције за пољопривредни развој (www.azhb-ks.net).

Извор: Саопштење ОГ

Check Also

Поповић обишао радове на изградњи 24 стамбене јединице у Лапљем Селу

У Лапљем Селу у току је изградња 6 зграда са  по четири стамбене јединице, од …