уторак , 19 фебруар 2019
НАЈНОВИЈЕ

Продужен рок за пољопривредне субвенције

Одељење за пољопривреду општине Грачаница обавештава пољопривреднике да је конкурс за пољопривредне субвенције продужен до 13. априла 2017. године.

Како је саопштено, рок за субвенције за 2018. годину, који је био предвиђен да траје до 31. марта, продужен је до 13. априла.

Рок је продужен како би се пољопривредницима који из различитих разлога нису аплицирали омогућило да то учине до средине априла. Начин аплицирања и потребна документација остају исти.

Пољопривредници могу аплицирати у општинској Канцеларији за пољопривреду, на другом спрату Тржног центра у Грачаници у периоду од 9 до 15 часова.

„Потребна документа  за ову годину су: поседовни лист ( оригинал и копија), две копије личне карте, затим потврда о плаћеном порезу (копија и оригинал), потврда о активном жиро рачуну и меил адреса”, поручују из Канцеларије за пољопривреду.

О критеријумима и процедурама све потребне информације можете пронаћи и на интерент страници Министарства пољопривреде, шумарства  и руралног развоја (www.mbqzhr-ks.net) и Агенције за пољопривредни развој (www.azhb-ks.net).

Извор: Саопштење ОГ

Погледајте и ...

Нови асфалтни пут кроз Ливађе

У селу Ливађе, које се налази у општини Грачаница,  данас је почело асфалтирање деонице пута …