НАЈНОВИЈЕ

Милена Ивановић: Породица нема информације о истрази убиства Оливера Ивановића

Породица Ивановић нема никакву званичну информацију о томе докле се стигло са истрагом убиства Оливера Ивановића, изјавила је за програм Радио Грачанице супруга убијеног Оливера, Милена Ивановић.

„Знамо само оно што видимо и чујемо путем медија, као што сам и данас видела изјаву Специјалног тужилаштва да још увек нема осумњичених за Оливерово убиство. Већ је доста времена прошло, за наколико дана навршиће се три месеца од како је Оливер убијен и тешко ми је што је оволико времена прошло, а ми још немамо никакву информацију о томе како истрага тече“, нагласила је Ивановић.

Она је истакла да је Тужилаштво дужно да обавести породицу у ком смеру иде истрага и да породица сваког дана очекује да им се неко званично обрати и саопшти информације о току истраге.

„Пошто истрагу води косовско Специјално тужилаштво од њих очекујемо информације. Ми смо у контакту са људима, имамо неке незваничне информације, али званично немамо баш никакву информацију и до сада нико од надлежних није контактирао ниједног члана породице да нас обавести о истрази“, казала је Милена Ивановић за Радио Грачаницу.

Погледајте и ...

Ракић: Одлучили смо да одавде нема назад

Све жешћи притисци које Приштина врши на српску заједницу на Косову и Метохији неће уплашити …