Главна / Спорт / Екипа Дома здравља Доња Гуштерица у четвртфиналу турнира “Играјмо за 16”

Екипа Дома здравља Доња Гуштерица у четвртфиналу турнира “Играјмо за 16”

Екипа Дома здравља „Доња Гуштерица“ постигла је велики успех и пласирала се у четвртфинале меморијалног турнира РТС-а „Играјмо за 16“. Подршку на данашњим утакмицама пружио им је и председник општине Грачаница Срђан Поповић.

Екипа Дома здравља „Доња Гуштерица“ је као победник групе „Градови“ представљала град Ниш и Косово и Метохију. У данашњим баражним утакмицама, најпре су савладали прошлогодишње освајаче турнира, док су у борби за финале изгубили од екипе „Водовод“.

Сутра од 16 часова у СЦ Вождовац играће за треће место на турниру, а противник ће им бити екипа РТС-а. Капитен екипе, др Саша Младеновић каже да је више него задовољан постигнутим резултатом.

„Ово је огроман успех за Косово, за општину Грачаница и Дом здравља који представљамо. На турниру је учествовало 350 екипа, а ми смо се пласирали међу четири најбоље. Успели смо захваљујући подршци коју смо имали. Захваљујемо свима који су веровали у нас, директору Дома здравља Зорану Митровићу, а посебно председнику општине Срђану Поповићу који нас је подржао и лично бодрио на данашњим утакмицама. Сматрам да смо општину Грачаница и цело Косово представили на најбољи могући начин“, казао је Младеновић.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић честитао је екипи Дома здравља „Доња Гуштерица“ на великом успеху и захвалио се на успешном представљању наше општине.

После више од два и по месеца игре, бројних одиграних квалификационих утакмица, а пре свега међусобног дружења запослених и бројних пријатеља РТС-а, Меморијал 2018. стигао је до саме завршнице.

Осим турнира у малом фудбалу, одржавају се и турнири у кошарци, стоном тенису, куглању. У недељу, 15. априла, од 15 часова и 30 минута у СЦ Вождовац на Бањици следи супер финале такмичења на коме ће се још једном окупити представници свих спортова.

Check Also

Ангелина Недељковић освојила злато на Првенству Србије у каратеу за пионире

На Првенству Србије у каратеу за пионире и наде које је јуче одржано у Смедереву, …