Главна / Вести / Косово и Метохија / Срђан Поповић разговарао са кик боксерима из Лапљег Села

Срђан Поповић разговарао са кик боксерима из Лапљег Села

Председник општине Грачаница Срђан Поповић разговарао је са члановима кик бокс клуба „Шакал“ из Лапљег Села.

Председник Поповић је чланове кик-бокс клуба угостио како би им честитао на постигнутим успесима на недавно одржаном Светском купу у кик боксу у Инсбурку у Аустрији.

Кик боксери клуба „Шакал“ из Лапљег Села и ове године учествовали су на Светском купу у кик боксу у Инсбруку у Аустрији. Поред досадашњих запажених учешћа овог клуба на бројним такмичењима у земљи, као и успешном представљању у Аустрији прошле године, и ове године чланови овог клуба долазе са медаљом. Сребрном, коју је освојио Душан Ивановић у супер-тешкој категорији (до 120 кг).

Тренер овог клуба Слободан Станисављевић испао је у четвртфиналу у борби са противником из Пољске, док је Душан, иако је све време водио, у финалу побеђен од стране домаћина. Како сазнајемо, неправилним ударцем домаћин га је онеспособио за наставак меча.

У сваком случају, успех је остварен и овај клуб враћа се са још једном медаљом.

По речима Слободана Станисављевића, такмичења ће бити још, а сви чланови клуба максимално су ангажовани на тренинзима.

“На велико такмичење у Аустрији није било могућности да пође више такмичара из једноставног разлога. Неопходна су и велика финансијска средства”, казао је Станисављевић.

Станисављевић изражава захвалност и свима онима који су помогли да оду у Аустрију. Један од покровитеља била је и Општина Грачаница.

Председник општине Грачаница честитао им је на оствареним резултатима и истакао да је локална самоуправа увек имала разумевања за спорт и помагала колико је могла.

“Ми смо увек ту да помогнемо, мени је стварно драго због постигнутих резултата. Овакви успеси посебно ме радују и верујем да ће их још више бити у будућности“, казао је Поповић.

Чланови клуба „Шакал“ недавно су забележили успешна гостовања и у Власотинцу и Нишу, на првенству централне Србије.

Извор: Општина Грачаница

Check Also

Петковић: Стано чита само оно што му одговара

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић оценио је да портпарол ЕУ Петер Стано …