НАЈНОВИЈЕ

У Грачаници од 4. маја почиње да ради биоскоп

У Грачаници 4.маја почиње да ради биоскоп захваљујући Министарству културе, које је преко Југословенске кинотеке, поклонило Дому културе веома вредан пројектор, а пратећа опрема, у коју спадају платно, емитери и 3Д наочаре, је дар дистрибутерске куће „MegaCom film“. Гостујући у Јутарњем програму Радио Грачанице уредник филмског програма Дома културе „Грачаница“ Бобан Јевтић најавио је отварање биоскопа најновијим филмским остварењем нашег познатог глумца Милоша Биковића.

„Пројекцијом филма Изван граница реалности, у коме главне улоге тумаче Милош Биковић и Антонио Бандерас, свечано ће 4. маја у 20 часова бити отворен биоскоп у Грачаници. У току месеца маја наше суграђане очекују бројне пројекције филмова , као што су Легенда о Коловрату, Црни Пантер, Издаја, Телма, Јупитеров месец и многи други. Већина ових филмова биће у 3Д приказу“, истакао је Јевтић.

Он је нагласио да је овај биоскоп путујући и да ће и у осталим српским срединама бити приказивани филмови.

„Потрудићемо се да многе филмове прикажемо и у најудаљенијим местима на Косову и Метохији, а оно што је такође интересантно, јесте да наши суграђани могу да бирају који филм желе да гледају а своју жељу могу да нам пошаљу на наш мејл“, нагласио је Јевтић.

Поред многобројних филмова, предвиђена је и интересантна биоскопска сезона за наше најмлађе и ускоро их очекују 3Д пројекције цртаћа Фердинанд, Мисија Катманду, Цврле, Зец Петар, итд.

 

Погледајте и ...

Ученици Музичке школе „Стеван Мокрањац“ одржали Новогодишњи концерт

Ученици Музичке школе „Стеван Мокрањац“ у Лапљем Селу одржали су вечерас традиционални Новогодишњи концерт. Велики …