Главна / Спорт / Ветерани Грачанице поново први

Ветерани Грачанице поново први

После освојеног првог места у Трсту, ветерани фудбалског клуба „Грачаница“ су данас освојили прво место на турниру у Бања Луци који већ десету годину за редом организује Одбор за помоћ Србима на Косову на челу са Милорадом Арловим и ветерани ФК Врбаса из Бања Луке.

Фудбалски ветерани Грачанице су учествовали на турниру у Бања Луци заједно са фудбалским клубом Трепча из Митровице фудбалским ветеранима из ФК Мокра Гора из Зубиног Потока и ФК Врбас из Бања Луке. У полуфиналу су победили ФК Трепча из Митровице са 3:2,док су у финалу савладали ветеране Врбаса из Бања Луке на пеналима 6:5 (2:2).
Подршку ветеранима Грачанице дао је и градоначелник Грачанице Срђан Поповић.

,,Честитам ветеранима Грачанице на освојеном првом месту и свим екипама које су учествовале на турниру на фер и коректној борби. Данас је победило дружење и нераскидива веза између Републике Српске и нашег народа на Косову“ рекао је Поповић.

Председник Одбора за помоћ Србима на Косову Милорад Арлов честитао је ветеранима фудбалског клуба Грачаница на победи и пожелео им пуно успеха у даљим спортским активностима. Арлов се посебно захвалио председнику општине Грачаница Срђану Поповићу што је посетио Бања Луку и присуствовао јубиларном фудбалском турниру.

Председник Срђан Поповић је на састанку са Милорадом Арловим договорио долазак 93 ђака из Грачанице,који ће боравити од 16 -23 јуна код својих вршњака у Броду и Модричи. Ђаци ће ићи у пратњи осморо професора.

Check Also

Ангелина Недељковић освојила злато на Првенству Србије у каратеу за пионире

На Првенству Србије у каратеу за пионире и наде које је јуче одржано у Смедереву, …