Главна / Друштво / Иванчевић: Након почетка емитовања информативног програма, следи унапређење програма

Иванчевић: Након почетка емитовања информативног програма, следи унапређење програма

За вечерашње издање “Дневника” Телевизије Грачаница генерални директор Мреже Мост Слађана Иванчевић истакла је да је почетак емитовања информативног програма неминован след догађаја, с обзиром на то да је Радио- телевизијски центар отворен пре више од годину и по дана.

“Морам да похвалим наше колеге који су дуго радили као дописништво и обављали своје задатке за остале пословне јединице и своје колеге. Све је то било врло добро рађено и сам тај поступак је довео до тога да отворимо и телевизију. Значај је велики, с обзиром да се у том делу Косова и Метохије доста тога догађа и да има разних активности које треба испратити”, рекла је, у фоно укључењу за Дневник телевизије Грачаница Слађана Иванчевић, генерални директор ЈП Мрежа Мост.

Иванчевићева је додала и да након почетка емитовања Дневника, следи проширивање програма Телевизије Грачаница, а да је значај почетка рада телевизије веома битан за даље информисање становништва и на Косову и Метохији и у централној Србији али и шире.

“Ми се гледамо и на Косову и Метохији и у централној Србији али и у Црној Гори, а знамо да је основни циљ сваког медија благовремено и истинито информисање гледалаца и ја се стога надам да ће то допринети раду свих пословних јединица, иако је то била пракса и до сада. Очекујемо да се програм прошири, имамо велике планове, а наши гледаоци ће то ускоро и видети. У телвизији Грачаница наравно неће постојати само Дневник, ускоро ћемо кренути и са Јутарњим програмом и тематским емисијама и заиста очекујем да то наиђе на одобравање и позитивно мишљење свих наших гледалаца”, рекла је Иванчевић.

Генерални директор ЈП Мрежа Мост Слађана Иванчевић пожелела је свим радницима Телевизије Грачаница успешан почетак рада и честитала на успешном доприносу самог почетка емитовања информативног програма.

“Био је то велики посао и захвална сам им на томе што су својим радом допринели почетку емитовања Дневника, а такође желим свима нама успешан даљи рад и пуно среће у томе, и можда ће бити још делова Косова и Метохије на којима ћемо моћи да појачамо рад када су у питању дописништва, јер је циљ Мреже Мост да пропратимо све активности на Косову и Метохији од политичких преко културних манифестација и свега осталог”, поручила је Иванчевић.

Централну информативну емисију “Дневник” Телевизије Грачаница можете пратити сваке вечери у термину од 19 сати на каналу Телевизије Мост.

Check Also

Comnet најоштрије осуђује претње упућене новинарки Информера Милици Дакић

Удружење електронских медија Comnet најоштрије осуђује бруталне претње, које су путем друштвених мрежа  упућене новинарки …