Главна / Вести / Косово и Метохија / Председник Срђан Поповић затражио од Амбасада да посредују, од УЕФЕ да спроведе истрагу, а од ФС Косова да промени одлуку о забрани

Председник Срђан Поповић затражио од Амбасада да посредују, од УЕФЕ да спроведе истрагу, а од ФС Косова да промени одлуку о забрани

Председник општине Грачаница Срђан Поповић упутио је отворено писмо амбасадама у Приштини, ОЕБС-у као и УЕФА савезу поводом одлуке Фудбалског савеза Косова да фудбалерима Црвене звезде забрани посету Грачаници и одржавање ревијалне-хуманитарне утакмице са ФК Грачаница. Протестно писмо председник општине упутио је и Фудбалском савезу Косова.

 У писму упућеном Амбасадама у Приштини,ОЕБС-у,  као и УЕФИ, председник општине Срђан Поповић изразио је свој протест и дубоко незадовољство у вези са дискриминацијом и јасно политички мотивисаном одлуком Фудбалског савеза Косова.

 Председник општине Грачаница Срђан Поповић упутио је и отворено писмо Фудбалском савезу Косова и његовом председнику Фадиљу Вокрију, који је остао при ставу о забрани посете ФК Црвена звезда и након разговора са председником општине.

Оваква реакција председника општине Грачаница уследила је након што је на званично упућен захтев општине Грачаница Фудбалски савез Косова одговорио негативно и забранио гостовање фудбалерима Црбене звезде као и одржавање хуманитарне утакмице са ФК Грачаница.

Check Also

Дрецун: Не треба Лајчак да доноси нон-пејпер, нема признања

Председник скупштинског одбора за КиМ Милован Дрецун изјавио је данас да специјалном изасланику ЕУ за …