Главна / Спорт / Крос РТС-а кроз Србију одржан у Лапљем Селу

Крос РТС-а кроз Србију одржан у Лапљем Селу

Спортска манифестација “Крос РТС-а кроз Србију” одржан је данас на спортском полигону фудбалског клуба “Полет” у Лапљем Селу. Ученици ОШ “Миладин Митић” из Лапљег Села и две средње школе Гимназије и Економско-трговинске, које су тренутно смештене у просторијама поменуте основне школе учествовали су у овом спортском дружењу.

Директор ОШ “Миладин Митић” у Лапљем Селу Љубиша Караџић рекао је за наш програм да је Крос РТС-а сада већ традиционална спортска манифестација, а да су деца увек одушевљена оваквим окупљањима и оваквом врстом дружења.

“Велики је број деце која су данас трчала и такмичила се на кросу РТС-а, који је сада већ традиционална спортска манифестација. За најбоље учеснике кроса смо обезбедили награде, а након такмичења деца ће са својим наставницима наставити дружење у природи, тако да је данашњи дан посвећен томе. Како би цела манифестација протекла у најбољем реду ангажовали смо службу Хитне помоћи који су данас овде са нама како би интервенисали уколико се деси да неком детету позли”, рекао је директор ОШ “Миладин Митић”, Љубиша Караџић.

Оргнизатор кроса је Министарство просвете Владе Републике Србије.

Check Also

Вучић одбојкашицама: Хвала за медаљу и још бољи углед Србије

Хвала вам и на медаљи и на доприносу још бољем угледу Србије, рекао је данас …