Главна / Култура / Плесни клуб “Baila Conmigo” поново почиње са радом. 

Плесни клуб “Baila Conmigo” поново почиње са радом. 

Плесна група “Baila Conmigo” (познатија као Зумба) је основана 2014 године са циљем унапређења и обогаћивања квалитета живота деце и омладине, пре свега подстицање младих на спорт, на здрав и активан живот.

“Због недостастка материјалних услова морали смо да прекинемо тренинге, али сада нам је Дом културе одобрио салу на коришћење. Од ове суботе поново крећемо са тренинзима. Деца се већ увелико јављају и желе да наставе дружење са нама. Спремамо нове кореографије и планирамо да организујемо још плесних концерата” рекла је Анастасија Јовановић , кореограф ове плесне групе.

 

Иако је овај плесни клуб доступан и девојчицама и дечацима, до сада је број девојчица овде био доминантнији. За 4 године рада, кроз овај плесни клуб прошло око 200 девојчица узраста од 3 до 18 година.

 

 

“Наша група је фокусирана на рад са децом и до прошле године смо реализовали следеће активности: Редовне плесне тренинге, едукативне радионице ( школа енглеског језика, тренинзи самопоуздања и вештине комуникације, емотивни и социјални развој), хуманитарне плесне концерте, школа правилне исхране итд… Планирамо да и даље организујемо активности едукативног карактера као и физичког и духовног развоја”, рекла је Марина Јоргић, оснивач овог плесног клуба.

Тренинзи поново почињу од 19.05. и одржаваће се сваког викенда, суботом од 12ч и недељом од 17ч у малој сали дома културе “Грачаница”.

Check Also

Представа “Мали принц” Малог театра изведена у Грачаници

Публика у Грачаници, како млађи, тако и старији, али у највећем броју малишани, имала је …