четвртак , 17 јануар 2019
НАЈНОВИЈЕ

Председник општине Грачаница разговарао са данским новинарима

Председник општине Грачаница Срђан Поповић угостио је данас групу од двадесетак новинара из Данске, са којима је разговарао о тренутном стању у локалној самоуправи.

Новинари из Данске налазе се у посети Косову, у оквиру које су изразили жељу да обиђу и општину Грачаница и разговарају са првим човеком локалне самоуправе.

У сали Скупштине општине Грачаница председник општине Срђан Поповић са данским новинарима је разговарао о различитим темама, које се односе на побољшање живота грађана општине Грачаница.

У отвореном разговору представио им је актуелну ситацију и изазове са којима се општина суочава. Упознао их је са достигнућима у различитим сегментима друштва и са будућим развојним плановима, инфраструктурним,културним и туристичким.

Поповић је у том смислу акценат ставио на урбанизацији Грачанице, инфраструктурне пројекте и привлачење инвеститора. Говорећи о проблемима, председник општине Грачаница је казао да су то незапосленост и нерешена стамбена питања, али да се локална самоуправа труди да те проблеме смањи.

Погледајте и ...

Јовановић: Протекла година успешна, планови и за 2019.годину

У протеклој 2018.години у циљу урбанизације општине Грачаница реализован је значајан број пројеката: Од изградње …