Главна / Друштво / Председник општине Грачаница разговарао са данским новинарима

Председник општине Грачаница разговарао са данским новинарима

Председник општине Грачаница Срђан Поповић угостио је данас групу од двадесетак новинара из Данске, са којима је разговарао о тренутном стању у локалној самоуправи.

Новинари из Данске налазе се у посети Косову, у оквиру које су изразили жељу да обиђу и општину Грачаница и разговарају са првим човеком локалне самоуправе.

У сали Скупштине општине Грачаница председник општине Срђан Поповић са данским новинарима је разговарао о различитим темама, које се односе на побољшање живота грађана општине Грачаница.

У отвореном разговору представио им је актуелну ситацију и изазове са којима се општина суочава. Упознао их је са достигнућима у различитим сегментима друштва и са будућим развојним плановима, инфраструктурним,културним и туристичким.

Поповић је у том смислу акценат ставио на урбанизацији Грачанице, инфраструктурне пројекте и привлачење инвеститора. Говорећи о проблемима, председник општине Грачаница је казао да су то незапосленост и нерешена стамбена питања, али да се локална самоуправа труди да те проблеме смањи.

Check Also

Настављена изградња водовода у Лепини, Скуланеву, Радеву и Сувом Долу

У Лепини, Скуланеву, Радеву и Сувом Долу почела је изградња друге фазе водовода, коју према …