уторак , 19 фебруар 2019
НАЈНОВИЈЕ

Димитријевић: Сва одељења општине Грачаница раде по утврђеном плану

У Општини Грачаница функционише осам служби: Матична служба, архива, служба за скупштинске послове, ИТ и инфо служба, правна и кадровска, служба јавне набавке и служба за транспорт, као и једанаест општинских одељења која функционишу засебно.

Гостујући у Дневнику Телевизије Грачаница директор Одељења администрације општине Грачаница Милош Димитријевић рекао је да свако одељење ради према плану и програму који се усвајају на почетку године али да је уз сваки план обавезно доношење и плана процена ризика у реализацији послова.

“Директори свих једанаест одељења која функционишу у склопу општине Грачаница дужни су да приложе план рада за текућу годину и да наравно уз план рада приложе и план ризика, односно процену настанка могућих проблема приликом реализације планова на терену. Неретко због обимности посла стручни кадар је у обавези да ради прековремено или буде премештан из једног одељења у друга како бисмо могли да испунимо све пословне обавезе. Одређена одељења као што су Одељење Јавне службе и Одељење инспекције већи део свог посла завршава на терену”, рекао је Димитријевић.

Недавно је у згради Општине Грачаница извршена организација пословног простора у циљу боље функционалности и ефикаснијег пружања услуга грађанима ове локалне самоуправе.

“Овим потезом смо смањили гужве у ходнику испред шалтера, одвојили службени улаз од улаза за странке. Наравно циљ је да службе боље функционишу и да мештани буду задовољни пружањем услуга”, истакао је Димитријевић.

Погледајте и ...

Шабан Шаулић погинуо у удесу у Немачкој

Певач народне музике Шабан Шаулић настрадао је након удеса у Немачкој. То је за “Новости” …