НАЈНОВИЈЕ

Поповић са пуковником КФОР-а разговарао о тренутној ситауцији

Председник општина Грачаница Срђан Поповић разговарао је данас са италијанским пуковником КФОР-а Даниелом Бајатом о тренутној ситуацији у општини Грачаница.

Главна тема двојице саговорника је била безбедносна ситуација. Председник општине Грачаница је том приликом казао да је безбедносна ситација задовољавајућа, те да у том смислу није било већих проблема.

У последња два месеца ово је други састанак Поповића са пуковником Бајатом, који безбедносну ситацију осим у општини Грачаница прати у још 12 општина на централном делу Косова.

Пуковник Бајата је казао да му је веома драго што је још једом обишао општину Грачаница и имао прилику да се састане и разговара са председником Срђаном Поповићем.

„Ми смо започели веома добру сарадњу и надам се да ће она бити још боља у будућности. Разлог моје данашње посета да се још боље упознам са ситуацијом у општини, посебно када је безбедност у питању. Осим тога данас смо разговарали и другим важним темама за локалну самоуправу, односно о могућностима економског развоја“, казао је Бајата Информативној служби након разговора са председником Поповићем.

Погледајте и ...

Обијена амбуланта у селу Новаке код Призрена, разбојници поломили прозоре

У српском селу Новаке код Призрена, синоћ је обијена амбуланта локалног здравственог центра, приликом чега …