Главна / Друштво / Предраг Ристић: Тениски кампови и “Отворена школица тениса”

Предраг Ристић: Тениски кампови и “Отворена школица тениса”

Тениски клуб “Винер” из Грачанице овог лета организује спортске активности за све оне који су заинтересовани да се опробају у “белом спорту”.

Предраг Ристић, члан тениског клуба “Винер”, гостујући у Дневнику Телевизије Грачаница, најавио је отварање тениских кампова у августу и “школицу тениса”.

“Поред свакодневних активности, односно тренинга које организујемо три пута у току недеље, тениски клуб “Винер” из Грачанице редовно учествује на турнирима. Поред тога у плану је да у августу месецу организујемо тениске кампове у Грачаници, у сарадњи са Тениским савезом Србије и тениским клубом “Дрил” из Београда, где ће млади тенисери моћи да науче много тога од професионалаца у овом спорту али и ми сви као тренери од наших колега са већим искуством”, рекао је Ристић.

Према речима Предрага Ристића из тениског клуба “Винер” из Грачанице још једна од активности у плану је “Отворена школица тениса”, која ће такође омогућити основношколцима да се опробају овом и те како популарном спорту  у нашој земљи.

“Ради се о активности коју је подржало Министарство образовања Републике Србије и Нафтна индустрија Србије. Наши основношколци ће моћи да се опробају у тенису и покушаћемо да им пружимо најбоље што можемо у томе”, истакао је Ристић.

Тениски клуб “Винер” већ дуже време бележи запажене резултате на турнирима. Један од најбољих младих тенисера на Космету, Филип Павић одушевљава љубитеље тениса својим играма и остварењима на тениским теренима. Од десет турнира у протеклој години, освајач је девет првих места, а добре резултате ниже и ове године.

 

Check Also

Comnet најоштрије осуђује претње упућене новинарки Информера Милици Дакић

Удружење електронских медија Comnet најоштрије осуђује бруталне претње, које су путем друштвених мрежа  упућене новинарки …