Главна / Вести / Косово и Метохија / Изабрано ново руководство ФК “Грачаница”

Изабрано ново руководство ФК “Грачаница”

У Грачаници је данас одржана изборна скупштина ФК “Грачаница”, на којој су  у присуству 24 од 33 делегата Скупштине и  након свеобухватне анализе рада предходног руководства, једногласним одлукама изабране  нове структуре клуба.

Досадашњи председник скупштине проф.др. Мирослав Поповић је из личних разлога поднео оставку, а за новог председика Скупштине изабран је познати спортски радник и најстарији делегат Срећко Тодоровић.

Делегати су,  на предлог досадашњег председника клуба Миодрага Димитријевића, изабрали и почасне председике клуба Зорана Димитријевића и Звонимира Стевића, који су у претходном периоду оставили неизбрисив траг у овом спорту.

За потпредседника клуба изабран је Саша Поповић, генерални секретар у наредном периоду биће Горан Јовановић, а  спортски директор  Милош Петровић.

 Досадашњи председик Миодраг Димитријевић,  добио је поверење делегата да и у наредном четворогодишњем периоду буде председник клуба.

Сви присутни делегати обећали су да ће у наредним периоду предузети све мере да ФК Грачаница поново буде на врхунском нивоу и да из године у годину осваја првенство и пласира се у виши ранг.

Извор: Саопштење ФК Грачаница

Check Also

Вучић: О КиМ де факто преговарамо са Западом, не Албанцима

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да Београд о Косову де факто преговара са …