недеља , 9 децембар 2018
НАЈНОВИЈЕ

Завршен 14. меморијални турнир “Играјмо за будућност, памтимо Димитрија”

Меморијални турнир, одржан четрнаесту годину за редом, посвећен је трагично страдалом Димитрију Поповићу, седамнаестогодишњем младићу који је убијен у центру Грачанице. Овај турнир одржава се у част покојног Димитрија.

Утакмице у малом фудбалу су се одигравале свакодневно на полигону О.Ш. “Краљ Милутин” у Грачаници. И ове године је интересовање за учешће на турниру било велико, а било је пријављено 20 екипа.

Победник овогодишњег турнира је екипа “Centar caffe” из Грачанице. Ова екипа борила се за прво место против екипе “Готовуша” са Брезовице који су завршили на другом месту. Утакмица се регуларно завршила  резултатом 1:1 , па је екипа из Грачанице победу узела на пенале. Треће место освојила је екипа из Лапљег Села победом екипе ресторана “Лана”.

Поред захвалница на крају турнира подељене су и награде за: најбољег голмана, најбољег стрелца  као и за најбољег играча турнира.

Победничка екипа је поред пехара освојила и новчану награду у износу од 70 000 динара. Како кажу играчи ове екипе, била им је част да играју на овом турниру и надају се да ће пехар остати код њих и наредне године.

Медијски покровитељ овог турнира био је РТВ Грачаница.

Погледајте и ...

Студио Б најоштрије осуђује дивљачке нападе на новинарку Барбару Животић

Студио Б најоштрије осуђује монструозне и дивљачке нападе на нашу новинарку Барбару Животић, која је …