Главна / Вести / Косово и Метохија / Мештани Поповићу изнели забринутост због све учесталијих пљачки

Мештани Поповићу изнели забринутост због све учесталијих пљачки

Председник општине Грачаница Срђан Поповић примио је данас групу грађана чије су породице синоћ током серије пљачки на територији Грачанице оштећене.

Мештани су председнику Поповићу изнели своју забринутост због штете која им је током пљачки нанета а посебно су указали на страх  својих породица због чињенице да пљачкаши слободно шетају њиховим имањима.
Они су од председника општине, који је и сам синоћ био мета провалника, пошто му је у обијен приватни ауто, затражили да у складу са својим овлашћењима затражи од полицијских органа у Грачаници да озбиљно схвате ситуљацију у којој се налазе домаћинства на територији општине те да својим појачаним присуством на терену заштите њихове животе и имовину.
Срђан Поповић казао је да је више него јасно да јер реч о организованој серији пљачи и разбојништава и да су грађани са правом забринути за безбедност својих породица и своје имовине.
Председник општине Грачаница Срђан Поповић је претходно на састанку са командиром Полицијске Станице у Грачаници Братиславом Трајковићем, шефом сектора оперативе за регион Приштине као и са пуковником КФОР-а Данијелом Бајатом разговарао о синоћњем инциденту. Представници  ових безбедносних структура обећали су појачано присуство на терену као и максимално ангажовање у проналажењу починилаца.

Check Also

Председник општине изричит, одбија одлуку о повратку имовине манастиру Дечани

Председник општине Дечани Башким Рамосај рекао је за КТВ да неће применити одлуку Уставног суда …