Главна / Вести / Косово и Метохија / Почела свечана седница Српске листе

Почела свечана седница Српске листе

Свечана седница Српске листе почела је у 12 часова у амфитеатру Факултета техничких наука, којом Српска листа обележава годишњицу оснивања.Присутнима се обратио председник Српске листе Горана Ракића.

Користим прилику да поздравим Директора канцеларије за КиМ Марка Ђурића, увежене госте и све људе који препознају значај Српске листе.

Српска листа има за циљ да окупи, ојача и заштити српски народ на Косову и Метохији. Српска листа није политичка странка већ политичка институција српског народа на КиМ која има подршку Владе Републике Србије и председника Александра Вучића.

„Српску листу данас чине људи који имају одговор према раду, Српска листа има пуну подршку Владе РС и нашег председника господина Вучића управо је та подршка и то искуство које носимо и те како важно у временима у којима борба није ни мало лака, а од које зависи не само повратак већ и опстанак српског народа на овом просторима, видимо и сведоци смо са каквим се проблемима суочавамо ових дана. Свако наше деловање биће усмерено ка циљу останка и опстанка на КиМ“ , рекао је потпредседник Српске листе Далибор Јевтић.

Ускоро опширније…

Извор: ТВ Мост

Check Also

Председник општине изричит, одбија одлуку о повратку имовине манастиру Дечани

Председник општине Дечани Башким Рамосај рекао је за КТВ да неће применити одлуку Уставног суда …