Главна / Друштво / Предшколцима свечано додељена уверења о завршеном предшколском програму

Предшколцима свечано додељена уверења о завршеном предшколском програму

Уз игру и песму данас су предшколцима ПУ “Ђурђевак” свечано додељена уверења о завршеном предшколском програму. Након опроштајне журке, васпитачи су се, уз најлепше жеље, поздравили са још једном генерацијом.

Након показаног интересовања на почетку године,  деца су успешно савладала све активности предвиђене предшколским програмом, истакла је, за програм Радио Грачанице, педагог “Ђурђевка” Слађана Дешић

“Као и претходних година поносни смо на наше предшколце. У току  ове 2017/18 године успешно су савладали азбуку, научили слова, читање и писање, затим бројеве од један до десет, као и сабирање и одузимање и много других ствари у оквиру предшколског програма, који је концептиран тако да континуирано и системски припреми децу за полазак у школу доприносећи целовитом развоју детета”, нагласила је  Дешићева.

Васпитачи и педагогог ове установе пожелели су деци срећан завршетак припремног предшколског програма и успешно даље школовање.

“Желимо деци срећан полазак у први разред, да у школу уђу као мали а из ње изађу као велики људи и да у току свог даљег школовања буду прави понос својим родитељима”, истакла је Слађана Дешић, педагог Предшколске установе “Ђурђевак”.

Овај растанак деци није био нимало лак, јер су током године стекла искрена пријатељства и бескрајно поверење у своје прве учитеље, који ће им, како кажу, веома недостајати у даљем школовању.

Check Also

ГИЦ израђује заштитне визире за медицинске раднике на КиМ

У циљу заштите од коронавируса млади људи из Gracanica Innovation Centre решили су да дају …