понедељак , 19 новембар 2018
НАЈНОВИЈЕ

Козарев:Напади на Вучића-штета по напоре по питању КиМ

Члан ГО СНС Душан Козарев каже да су сви напади на председника Србије и политку по питању КиМ инспирисани из једног центра и да им је циљ наношење штете државним напорима да се проблеми на Косову и Метохији реше у корист Србије и српског народа.

Свакодневни бесмислени напади на председника Александра Вучића, каже Козарев, долазе од групе сасвим разнородних микространака које имају више функционера него чланова и којима је, осим мржње према председнику Србије, очигледно, заједнички само диригент.

“Сви ти напади су очито инспирисани из једног центра и циљ им је, не смена власти, јер самозвани политички лидери попут Бошка Обрадовића ни сами не очекују да ће икада бити на челу неке озбиљне политичке организације, већ наношење штете државим напорима да се проблеми на Косову и Метохији реше у корист Србије и српског народа”, наводи се у саопштењу.

Према његовим речима, Србија данас први пут након дугог низа година, управо захваљујући Вучићу, има политички и дипломатски капацитет да устане у одбрану својих интереса и то “разумљиво смета онима који су нам у прошлости то право ускраћивали, а чији питомци се данас представљају као српски опозициони лидери”.

“Наша држава коначно има шансу да, истовремено бранећи и економске и националне интересе, покуша да намећући своје услове допринесе постизању трајног решења за проблеме у региону, и то не могу спречити ни Обрадовић ни сви његови савезници који су не тако давно, као перјанице ДОС-овског режима, нашу државу и Србе на Косову и Метохији завили у црно”, закључио је Козарев.

Извор: Танјуг

Погледајте и ...

Коха: Визну либерализацију подржале само Мађарска и Бугарска

Група земаља чланица Европске уније исказала је “велики скептицизам” у погледу одобрења визне либерализацје за …