Главна / Вести / Косово и Метохија / Бројни нерешени проблеми грађана. Нада за помоћ после разговора са председником

Бројни нерешени проблеми грађана. Нада за помоћ после разговора са председником

Председник општине Грачаница, Срђан Поповић, саслушао је и ове недеље око двадесет грађана који су дошли да у разговору са првим човеком локалне самоуправе пронађу пут ка решавању својих проблема.

„Задовољан са разговором са градоначелником. Саслушао је мој проблем. Надам се да ће ми изаћи у сусрет али и ако ми не учини не могу да се љутим.Можда не може,“ каже Дејан Марковић из Доње Гуштерице који је данас разговарао са председником општине Срђаном Поповићем.

Шесточлана породица Живић, која ускоро очекује и принову, живи у Добротину у породичној кући старајући се о непокретном оцу. Свој проблем су данас изнели председнику.

„Имамо непокретног оца који је већ годину дана у постељи. Желели смо да наш проблем градоначелник саслуша а замолили смо га за помоћ у грађевинском материјалу како би за оца доградили посебну собу и као болеснику  му пружимо потребну негу“ , каже Славиша Живић.

„Разговором сам задовољан сада чекам шта ће се даље десити јер мој проблем је незапосленост“, навео је Веско Ћурчић.

Нико од петнаесточлане породице Бутић, која живи у Ливађу у породичној кући није запослен. Код председника општине дошли су да га замоле да се бар неко од чланова запосли.

„Наш највећи проблем је незапосленост и много би нам значило кад би бар неко имао нека примања. Замолили смо председника за помоћ па видећемо“, каже Седат Бутић.

Кабинет председника општине Грачаница Срђана Поповића биће отворен за грађане и следеће недеље. На разговор чека још око 200 њих.

Check Also

Хотијев саветник позвао Грчку да призна независност Косова

Саветник одлазећег косовског премијера за спољну политику Аљуш Гаши позвао је данас Грчку да призна …