уторак , 19 фебруар 2019
НАЈНОВИЈЕ

Ђурић: Јеремић и његови савезници не маре за Косово и Метохију

Вук Јеремић је свој осећај за финесе међународне политике показао када је на његов захтев Међународни суд правде потврдио легалност једностраног проглашења независности Косова, а данас за наставак свог штеточинског деловања добија дебеле девизне хонораре из иностранства.

Јеремић је јавности, пре свега, дужан објашњење заштo је добио двеста хиљада евра од амбасаде Катара у Берлину, а не даје га зато што је ухваћен у неделу и зато што није могуће дати никакво објашњење осим да их је добио за своје политичке услуге, а то нису услуге Србији.

Јеремић и његови савезници Ђилас и Обрадовић не маре за Косово и Метохију. Њихова једина жеља и циљ је да из најсебичнијих интереса, вештачким изазивањем криза, сруше демократски изабрану власти у Србији и спрече постизање било каквог договора о нашој јужној покрајини, који би макар делимично задовољио српске државне и националне интересе.

Подсећам и њега и његове савезнике да Александар Вучић и Српска напредна странка имају пет пута већу подршку грађана него сви они заједно, и да у Србији могу да на власт дођу само ако им грађани то дозволе, а то се никада неће десити јер они су симбол неодговорне, антидржавне и лоповске владавине.

Погледајте и ...

Партеш: Украдене две краве

У центру села Партеш надомак Гњилана, непознати починиоци украли су синоћ две краве, једна крава …