Главна / Друштво / Срђан Поповић: За све је потребно време, стрпљење и напоран рад

Срђан Поповић: За све је потребно време, стрпљење и напоран рад

Председник општине Грачаница Срђан Поповић разговарао је данас о начинима решавања проблема грађана који су претходно затражили разговор са њим.

Око двадесет грађана изнело је председнику општине проблеме са којима се суочавају. Стрпљиво и са пуно разумевања саслушао је сваког од њих појединачно.

„Имам два сина две снаје и четири унука. Нико од њих не ради. То је био разлог због чега сам затражио разговор код председника. Надам се да ће нам изаћи у сусрет. Хвала му што нас је саслушао“, казао је за општинску инфо службу Титомир Ивић из Кишнице.

Кућа у којој је породица  Петровић становала приватно оштећена је у последњим поплавама које су погодиле Добротин. Никола Петровић је код председника је дошао да га замоли да му помогне у стамбеном збрињавању.

Бањац Далиборка из Племетине остала је сама са троје деце од којих најмлађе има четири године након што јој је пре два месеца преминуо супруг. Породица је подигла кредит за његово лечење.   Далиборка је сада сама незапослена са кредитним задужењем које мора да исплаћује.

„Дошла сам код председника да га замолим за посао. Живим од дечијег додатка а морам да исплатим кредит који смо подигли да излечимо супруга“, рекла је Далиборка након разговора са председником.

„Састанак је био веома отворен. Градоначелнбик је један изузетан човек. Саслушао је  мој проблем и надам се да ће мни изаћи у сусрет“, Стојан Стоисављевић из Старог Грацка.

„Социјални проблеми и даље су највећи код већине грађана са којима сам разговарао. Општина Грачаница опредељена је да свима у складу са својим могућностима помогне. Проблеме покушавамо да решимо према приоритетима али нико неће бити заборављен. Градимо станове и помажемо социјално угрожене породице али за све је потребно време, стрпљење и напоран рад“, казао је за општинску инфо службу председник  Срђан Поповић.

Председник општине Гачаница Срђан Поповић примаће грађане и следеће недеље.

Извор: Општина Грачаница

Check Also

У ПУ „Ђурђевак“ сваким даном борави све више деце

Боравак деце у ПУ „Ђурђевак“ у Грачаници организује се без проблема, сваким даном је све …