Главна / Друштво / Социјални проблеми и даље најбројнији

Социјални проблеми и даље најбројнији

Председник општине Грачаница, Срђан Поповић, наставио је и ове недеље разговор са грађанима. До сада је саслушао више од 600 њих.

Председник Поповић са грађанима разговара о темама које се односе на свакодневни живот, о проблемима и начинима њиховог превазилажења. Социјални проблеми и даље су најбројнији а ове недеље било је највише оних који су тражили запослење.

Драгиша Милатовић из Грачанице је незапослен. Каже да је код председника општине Грачаница дошао да му помогне у решавању проблема. Са истим проблемом дошао је и Филип Стоиљковић из Сушице док је Томислав Недељковић из Сувог Дола дошао код председниак Поповића да затражи посао за своје двоје деце.

„И ја тражим посао за децу. Оба детета су ми завршила средњу медицинску школу. Надамо се да ће нам помоћи“, каже Драгиша Мирић из Новог Насеља.

„Мој син има 36 година и још увек није запослен. Дошла сам код председника општине да замолим за посао“, рекла нам је Зорка Радовановић из Грачанице.

Исмаиљ Бутићи из Ливађа дошао је у име Рома да са председником општине Грачаница Срђаном Поповићем разговара о могућностима доделе парцеле за гробље за Ливађе Доњу Гуштерицу и Добротин.

Пракса пријема грађана биће настављена и наредне недеље, а на разговор чека још око две стотине.

Извор: nasagracanica.com

Check Also

Кризни штаб: Косовска Митровица и Звечан у карантину

Кризни штабови Косовске Митровице и Звечана донели су одлуку да ове две општине због новог …