Главна / Вести / Косово и Метохија / Вучић у Ибарском Постењу, Ковачевићима трактор

Вучић у Ибарском Постењу, Ковачевићима трактор

Председник Србије Александар Вучић стигао је у село Ибарско Постење у близини Лешка на Косову и Метохији, и посетио газдинство породице Ковачевић.

Вучића су испред рибњака, који припада Ковачевићима, сачекали домаћини Милутин и Иван Ковачевић, али и бројни мештани села који су држећи заставе Србије аплаузом поздравили председника Србије.

Вучић им је рекао да им је донео поклон и да се нада да му нису унапред открили из Кнцеларије за КиМ о чему је реч, а реч је о трактору, који, каже, стиже за 15-так дана.

Обиласку газдинства присуствују и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић, директор Канцеларије за КиМ Марко Ðурић и директор БИА Братислав Гашић.

Посети породици Ковачевић присуствује и Вучићев син Данило.

Код Ковачевића су дошле и комшије и мештани села, али и из суседног, бошњацког Рватцка, сви мање – више пољопривредници.

У самом месту Лешак Вучић ће посетити и Пољопривредну школу, а реч је о најстаријој образовној институцији те струке, која је пре 19 година измештена из Приштине, а усељена пре две године у ново здање које одговара потребама школе.

Извор: Танјуг

Check Also

Јовић и Поповић обишли породицу Милић у Скуланеву и уручили помоћ

Заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Дамјан Јовић и председник општине Грачаница Срђан Поповић …