четвртак , 17 јануар 2019
НАЈНОВИЈЕ

Инвестиције у Трепчу, Вучић најавио отварање фабрике у Лепосавићу 

Уложићемо огроман новац у “Трепчу” – 13 милиона евра и отворити фабрику батерија у Лепосавићу, где ће бити запослено 300 људи, поручио је председник Србије Александар Вучић.

“Знам шта бисте волели да чујете, али ја то не могу да вам кажем, не зато што нећу, већ што сам довољно одговоран, а знате колико се борим”, рекао је председник грађанима испред Пољопривредне школе из Приштине, са испоставом у Лешку, коју је затим обишао.

Нагласивши да је 2014. године, када је постао премијер, Србија била пред банкротством, а да данас имамо много више новца, председник је најавио изградњу интерната.

“Данас имамо много више новца него раније, и ја зато данас вама у Лешку хоћу да кажем – не само да ћемо да направимо интернат за пољопривредну школу, који ће моћи да прими 150 до 200 деце. Колико сутра, а најкасније у року од седам до 10 дана, кренуће машине да раде пут Врачево-Рватска, радићемо и друге сеоске путеве. Хоћемо да помогнемо, да ви осетите бригу своје државе, да осетите колико бисмо желели да се осећате сигурније и да живите боље”, поручио је Вучић.

Истакао је да ће Србија уложити 13 милиона евра у Трепчу, како би се обезбедио дугорочан останак и опстанак људи.
“Жеља нам је, прихватите обећање, да оторимо фабрику батерија у Лепосавићу, запослимо 300 људи, мислим да бисмо тиме много тога урадили за овај крај”, додао је председник и подсетио да је, где год је најавио отварање фабрике, долазио да ту фабрику и отвори.

Извор: Танјуг, РТС

Погледајте и ...

Север Косова и Метохије окићен српским и руским заставама

Север Косова и Метохије  је окићен поводом посете Београду председника Руске Федерације Владимира Путина, којем …