Главна / Вести / Косово и Метохија / Дочек у Kосовскоj Mитровици за jуниорску светску шампионку

Дочек у Kосовскоj Mитровици за jуниорску светску шампионку

Mлада кик-боксерка Наталиjа Савић донела jе данас златну медаљу са светског шампионата за jуниоре и кадете у Kосовску Mитровицу, где jоj jе, на Tргу Шумадиjа, честитао велики броj суграђана, као и представници локалне власти и Kанцелариjе за Kосово и Mетохиjу.
“Хвала свима коj су били уз мене када ми jе било наjтеже и када ми jе подршка била наjпотребниjа. Захваљуjем моjоj породици, приjатељима, директору Tрепче, тренеру репрезентациjе Срђану Радуловићу и моjоj школи. Хвала свима на подршци и наравно, хвала наjбољем тренеру на свету Mарку Божовићу”, рекла jе Наталиjа Савић на дочеку приређеном у њену част у центру Kосовске Mитровице.

Председник Привременог органа Косовске Митровице Александар Спирић уручио је на свечаности Наталији Савић новчану награду у износу од 100.000 динара.

– Овим успехом се потврђује да средства које општина издваја за спорт иду правим људима, иако су тренер и чланови Наталијиног клуба можда добили и најмање новца из градског буџета – рекао је Спирић.
Заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Душан Козарев рекао је да је “Србија земља шампиона и да су Срби борци, а посебно они који живе на простору Косова и Метохије”.
На Светском првенству за кадете и јуниоре у кик-боксу, који се одржао од 15. до 23. септембра у граду Лидо ди Јесоло у Италији, репрезентативци Србије освојили су 21 медаљу и то седам златних, осам сребрних и шест бронзаних.

Извор: Вечерње Новости, Танјуг

Check Also

Починилац троструког убиства у Глођану и даље у бекству

Полиција и правосудни органи и даље трагају за маскираном особом која је калашњиковим убила два …